Ribenssteg
Hovedingrediens : Svinekød - Ribbenssteg Højtid: Jul Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gnid sværen med salt, sørg for, at der kommer salt ned i mellemrummene ved sværen, ellers bliver den ikke sprød. Krydr med peber og stik nogle laurbærblade ned mellem sværere.
Sæt stegen i en ovn på risten over et stort ovnfast fad med ½ l varm vand, ved 200 grader C. alm. ovn i 2-2½ timer. Lad stegen stå et kvarter, før den skæres i skiver og serveres med Rødkål. |
|
Opskriften er vist 53639 gange,
og udskrevet 903 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (36 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-02-02 18:13:51 Super opskrift,. Conny - 2011-03-06 23:37:45 Sværen kan altid laves meget sprød - sæt den under grillen (mellemste plade) og uden væske. I løbet af få minutter, begynder sværen at bruse - men pas på - det går hurtigt. (200 gr grill i ovnen) Evy - 2009-05-29 16:31:15 Håber på den bliver god, plejer altid for at få sprød svær at pensle med eddike derefter salt før stegen kommer i ovnen. Per - 2008-10-02 09:08:41 Det gør ikke noget at du bruger 2 stykker på 1 kg. som vi har gjort, faktisk så ændre stegetiden sig ikke ret meget uanset hvor meget kød du putter i ovnen. Katana - 2005-01-01 01:01:01 Evt. tilsæt lidt rødvin og vand i fadet. Giver købet en lidt mere kryderet smag Zomp - 2005-01-01 01:01:01 Ja, evt. lige give den 20 min i en gryde med vand der lige dækker sværen (sværen nedaf) Jens - 2005-01-01 01:01:01 Kan man ikke lave ribbensteg på Weber grill? jessie - 2005-01-01 01:01:01 jeg plejer at sætte den i oven med sværen ned ad i et fad med vand en havl time og der efter evnde den op på risten og stege den i ovennævnte tid det gider mere spræd og boblende svær knus jessie |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne