Spagetti alla carbonara
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svits bacon i smør. Tilsæt peber og lidt salt. Hæld hvidvin og fløde i og lad det stå og småsimrer i ca. 5 minutter
Kog pastaen. Bland pasta og sauce og tilsæt parmesanost. Til slut vendes de to æggeblommer i saucen. |
|
Opskriften er vist 119190 gange,
og udskrevet 2835 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (53 stemmer) |
|
Kommentarer Malene Kragh - 2019-10-31 17:03:46 Drop hvidvinen og smør, tilsæt istedet 1 tsk pesto og ½ l piskefløde istedet for 2 dl 😉 Bonnie - 2016-11-28 20:30:39 En klassiker som vi har brugt rigtig mange gange, perfekt hver gang. Vi bruger frisk basilikum på toppen og indimellem bruger vi 1-2 spiseskefulde hvidvinseddike i stedet for hvidvin, hvis vi ikke lige har det i huset (det er også billigere). Når vi gør det bruger vi 3 dl fløde istedet for 2. Sophia - 2013-10-12 18:02:43 Fantastisk ret... smager som når man er på restuarent... ;-) Jette, schweiz - 2012-01-13 16:48:36 her i schweiz laver man carbonara med stegte baconterninger, 1 sammenpisket æg og piskefløde. Alt blandes sammen med di kogte spagetti og parmesan Nilsson - 2012-01-08 17:19:29 Husk det grønne drys... med frisk persille...så er den dejlig... Hvidvinen gør også sit... har man ikek hvidvin.. så kan lidt citronsaft gøre det af med den ellers for fede smag! Familien Terp - 2011-06-10 19:23:16 Fantastisk familievenlig ret. Denne opskrift er en af vores favoritter og begge vores, ellers ret kræsne, børn elsker den. Hurtig, billig og nem ret( bonus for kokken), vi spiser den flere gange om måneden. Det bedste er at hvidvinen, samt det at der ikke er så mange æg i, gør at den ikke er så vammel som en traditionel carbonara ellers godt kan være. Tip! Vi erstatter sommetider fløden med madlavningsfløde, som ikke er helt så fed. Kæmpe ros til den som har lagt opskriften ind. Tænk hvis man havde kendt den da man var på SU ;0) Berg - 2011-04-13 00:08:16 Føj hvor det smager, det er nok det ulækreste carbonarra jeg nogensinde har spist. du må ha skrevet forkert for det her er da for vammelt.. Amatøren gatsronomen - 2010-11-21 21:04:51 plejer der ikke også at være ærter i cabonara???? og bredbladet persille??? kan godt være det bare er mig.... GV - 2010-08-27 10:51:36 Som på billedet - ingen sauce Jeg vil også helst have "sauce", men originalopskriften er ikke fylde med "sauce". Du kan selv tilsætte mere væde (fløde m.v. ) anonym - 2010-04-14 13:29:25 Vi plejer at købe de der pakker med pulver til denne ret men er dødtræt af at saucen "tørrer ind" i løbet af ingen tid og der næsten ingen sauce er.. Hvordan er det med den her? Karina - 2008-12-10 17:18:47 En helt fantastisk opskrift... som at være på ferie... Den er også utrolig nem og hurtig - mine børn synes jeg er fantastisk, "som at være på Restaurent", siger de. Liv - 2008-10-04 14:20:44 Det hedder slet ikke "a la" noget som helst. Det er ikke en fransk ret. Det hedder Spaghetti Carbonara. Slut. Og det er en super god opskrift. Så det kan være lige meget. Sprogspadseren - 2007-10-04 16:35:54 Det hedder altså ikke alla carbonara...men a la carbonara HA** - 2007-08-14 16:18:21 Det er så klasse :D anonym - 2007-08-11 13:16:35 Kan man bruge pasturiserede æg ? frederik rasmussen - 2005-01-01 01:01:01 det er mega nemt og det smager godt :) Chris - 2005-01-01 01:01:01 Meget nem, hurtig og ikke mindst rigtig lækker ret. Kan helt klart anbefales! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne