Spaghetti alla cabonara 02

Spaghetti alla cabonara 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :
Spaghetti alla cabonara 02, billede 4 Spaghetti alla cabonara 02, billede 1 Spaghetti alla cabonara 02, billede 2 Spaghetti alla cabonara 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.spaghetti
3 æg
100 g.bacon
50 g.olivenolie
30 g.pecorino (stærk, hård fåreost)
30 g.parmesan ost
 salt
 peber
 
Opskrift:
Olivenolien hældes på panden, og baconet skæres ud i fine små terninger og brunes gyldne i olivenolien, og imens bringes vandet til spaghettien i kog. Æggene piskes let sammen i en skål.

Når spaghettien er kogt al dente, og vandet er hældt fra, hældes den på panden i den hede olie og baconet, og man rører rundt, så æggene lige akkurat stivner ved berøringen med det varme.

Peber og den revne ost drysses over, man kan godt nøjes med parmesan, men hvis man blander med den stærkere pecorino, bliver resultatet endnu bedre.

Tips:

Pecorino er en hård italiensk ost fremstillet af fåremælk, af en særlig fårerace.





Beskrivelse:
Se kokken farvorit Spaghetti alla cabonara

karakterer:
Opskriften er vist 73875 gange,
og udskrevet 1245 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (59 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-12-28 17:51:22
rigtig rigtig rigtig !!!!!!!!! GOD!!!!!!