Spaghetti alla cabonara 02
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Olivenolien hældes på panden, og baconet skæres ud i fine små terninger og brunes gyldne i olivenolien, og imens bringes vandet til spaghettien i kog. Æggene piskes let sammen i en skål.
Når spaghettien er kogt al dente, og vandet er hældt fra, hældes den på panden i den hede olie og baconet, og man rører rundt, så æggene lige akkurat stivner ved berøringen med det varme. Peber og den revne ost drysses over, man kan godt nøjes med parmesan, men hvis man blander med den stærkere pecorino, bliver resultatet endnu bedre. Tips: Pecorino er en hård italiensk ost fremstillet af fåremælk, af en særlig fårerace. |
|
Opskriften er vist 73875 gange,
og udskrevet 1245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (59 stemmer) |
|
Kommentarer Kise - 2015-12-28 17:51:22 rigtig rigtig rigtig !!!!!!!!! GOD!!!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne