Gulerodstærte
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : Red : |
|
|
Saml ingredienserne til tærtebunden i en skål.
Tryk dejen ned i en smurt tærteform (22 cm i diameter).
Forbag den 10 minutter i en 200 grader varm ovn på næstnederste rille.
Skræl eller skrab gulerødder og skræl løg og skær dem i små stykker. Varm olie og sojasovs i en gryde og svits grøntsagerne heri. Tilsæt vand og krydderier. Lad det småkoge under låg i 10 minutter. Fordel blandingen på den forbagte tærtebund. Mos fetaosten med en gaffel. Kom den i en skål og pisk æg, mælk og muskatnød sammen med osten. Hæld osteblandingen over grønsagsfyldet og bag tærten yderligere 30 minutter ved 200 grader. Pynt evt. den bagte tærte med friskhakket persille. |
|
Opskriften er vist 39130 gange,
og udskrevet 1086 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Simona - 2005-01-01 01:01:01 Smager godt og mætter dejligt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne