Hummos
Hovedingrediens : Bælgplanter - Kikærter Indsendt : Red : |
|
|
Kikærterne sættes i blød i rigeligt vand, i ca. 24 timer. Når kikærterne er udblødt kasseres vandet, og kikærterne hældes i en gryde og dækkes med nyt vand. Koger ca. 1 time. Gem kogevandet. Lad kikærterne køle af.
Kikærterne blendes nu med noget af kogevandet. Brug kun så meget kogevand, at konsistensen bliver lige som en grød. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør godt rundt eller blend et fort øjeblik. Tips: Humus kan pyntes med chili og oliven. Spises som tilbehør sammen med gode skiver brød. Er velegnet til grillmad. |
|
Opskriften er vist 17000 gange,
og udskrevet 399 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne