Hjemmelavet Lasagnette
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 194626 gange,
og udskrevet 3026 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (74 stemmer) |
|
Kommentarer Bethina - 2014-01-09 19:46:29 Rigtig god. Brugte "tør" pasta,jeg kogte lidt først. Brugte penne i den grove udgave,men det kan man jo selv bestemme. Kogte hvad der kunne være i 3 krus. Synes det var passende. Det meste af osten kom jeg i mælkesovsen. Lækkert. :-) Martin1012 - 2012-04-12 16:20:56 Skal man proppe pastaerne i kogt eller ukogt? Margit - 2010-11-17 18:08:18 Jeg brugte rød peber og løg til kødsovsen, og blandede revet ost samt lidt muskatnød i sovsen. Det blev super godt! Sovsen kan dog godt bruge lidt mere mælk, så lasagnetten ikke bliver for tør... God opskrift! Klassen - 2010-06-23 11:58:36 vi har lige lavet den i klassen.. den var rigtig god, Per - 2010-06-17 07:57:44 Vi skar pastane i mindre stykker og blande den i kødsaucen, første gang blev den nemlig noget hård ved blot at blive lagt i bunden. carsten - 2010-02-28 15:54:24 kom lidt muskatnød og revet ost i sovsen, det bliver den bestemt ikke dårligere af.. Pernille - 2009-06-10 16:59:22 Til andre vegetare vil jeg sige: Den er også god uden kød! Marie - 2009-02-10 18:13:34 "Tænd ovnen på 200 grader og giv retten 35 min."'Skal den sættes i kold eller forvarmmet ovn? nairB - 2008-06-16 14:39:24 Som så mange andre opskrifter er denne lidt svær at lave som "single", med regulær (hård) pasta og blot to kogeplader, men jeg er overbevist om at den nok skal blive et hit :) Tak for opskriften. PS: Overså at der stod ½l. Sovsen var lige ved at gå i vasken da jeg troede det var dl :p holger - 2007-10-09 16:01:28 den skal jeg have juleaften. bare lækker! jeg har lige lavet den for mine delebørn og de sagde bare... MUMS.. anonym - 2007-10-09 15:59:54 smovse kimmie - 2007-10-09 15:59:13 mums.. jeg kan kun sige et ord og det er MUMS Kimie - 2007-09-19 17:03:58 Den er rigtig lækker og nem Anders - 2005-01-01 01:01:01 Det er den bedste Lasagnette jeg har prøvet, mange tak for opskriften. Nanna - 2005-01-01 01:01:01 Èt eneste ord, dækker smagsoplevelsen: MUMS! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne