Rabarberlimonade
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
De skyllede, snittede rabarberstilke koges med vand, Non-Oxal og citronsyre under låg, ca. 10 min. Saften sies fra og bringes i kog. Sukkeret drysses i og gives et opkog i saften, der skummes, blandes med konserveringsmiddel og fyldes på flasker, der bindes til med det samme. Limonaden fortyndes med vand og tilsættes isterninger ved serveringen.
|
|
Opskriften er vist 14007 gange,
og udskrevet 229 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne