Rababertrifli
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær rabarberne i 2 cm. stykker og læg dem i et ildfast fad. Drys med sukker og dæk fadet med alufolie. Bag rabarberne i ovnen ved 150 grader C. alm. ovn i 20 min. Lad dem køle af.
Hak chokoladen fint, og smelt den over vandbad. Pisk fløden til let skum. Rør ½ dl. af fløden i chokoladen, hæld blandingen i skålen med flødeskum, og vend forsigtigt rundt. Sæt flødeskummet i køleskab. Knus eller bræk makronerne itu. Fordel afdryppede rabarber, makroner og hvid chokoladeflødeskum på desserttallerkener eller i klare glas. Stil det køligt et par timer før servering. |
|
Opskriften er vist 99238 gange,
og udskrevet 3555 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Katrine B - 2012-04-28 22:07:05 Alt for sød ½ så meget sukker og flere makroner og hele og knuste line - 2009-02-17 15:45:37 kan man bruge mørk chokolade ind hvid og kan man bruge andre frugter ind rabarber Tilde - 2008-05-14 18:15:05 Kan man bruge mørk chokolade i sted for hvid? mette - 2007-06-26 22:19:24 jamen det er jo en klasiker, den er så nem at lave og smager vidunderligt... helt klart til at anbefale... liii - 2007-05-30 14:04:27 kan man lave andre frugter end rabarber, da jeg kan ikke lide rabarber.:) Morlassen - 2007-05-28 08:56:06 Den eer bare nem og lækker Lone - 2005-01-01 01:01:01 Den er simpelthen for god Wenche - 2005-01-01 01:01:01 Ualmindelig simpel - og uhyre lækker med en god balance mellem det syre og det søde. Rabarber kan med fordel erstattes med hindbær eller hvad man nu har i huset. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne