Svenske kryddersild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Oprindelsesland : Sverige Kilde : Sildesiden Indsendt : Red : |
|
|
Sildene skal være store og med rogn eller mælk. Gællerne skæres af og indvoldene trækkes med ud, og sildene renses ved at lægge dem i halvt vand og halvt eddike, dette kaldes at blodsalte dem, dagen efter stryges sildene af med hænderne.
Lagvis lægges sildene nu i en krukke med salt og sukker-krydderiblandingen og husk hver gang skal bugen være opad, så kan fedtet fra sildene trænge ned gennem hver enkelt sild. Sildene pakkes med hoved og hale skiftevis og for hvert lag sild et lag af saltblandingen. Øverst i krukken skal være et godt lag af saltet og dernæst et pres over. 8 dage efter skal sildene have dannet lage og de kan nu hvis de ønsker sildene rigtig delikate hælde 1 flaske salatolie ud over sildene. Derved bliver de bløde som mange kan lide dem. |
|
Opskriften er vist 27858 gange,
og udskrevet 223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne