Kryddersild 3
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Kilde : Sildesiden Indsendt : Red : |
|
|
Sildene renses for indvolde og gælder men skylles ikke. I en ren beholder dækkes med et lag af den færdige blanding hvorefter sildene lægges i lag med lidt af blandingen imellem og til sidst hældes resten af blandingen over så den dækker det hele. Der lægges et let pres på toppen og de stilles køligt ikke over 10 grader og skal stå mindst en måned.
|
|
Opskriften er vist 20340 gange,
og udskrevet 315 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne