Kryddersild - spegesild/saltsild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Højtid: Jul Kilde : Sildesiden Indsendt : Red : |
|
|
Krydderierne blandes grundigt. Hovederne klippes af sildene der derefter skylles grundigt i koldt vand.
Derefter lægges de lagvis i en spand, der drysses med krydderierne mellem lagene og til sidst hældes eddiken der er blandet med vandet over. De skal stå mindst i en måned i 4-8 grader.
|
|
Opskriften er vist 41660 gange,
og udskrevet 661 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne