Kryddersild - spegesild/saltsild

Kryddersild - spegesild/saltsild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

BuffeterRet : Buffeter - Julebuffet

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandKilde : Sildesiden

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 Lille spand friskfanget sild
 
 Lage:
3 dl.Salt
2 dl.Sukker
1 dl.Herbes de Provence
2 tsk.Tørret fennikel
1 tsk.Hvid peber
3 tsk.Paprika mild
2 dl.Eddike hvid
½ dl.Vand
 
Opskrift:
Krydderierne blandes grundigt. Hovederne klippes af sildene der derefter skylles grundigt i koldt vand. Derefter lægges de lagvis i en spand, der drysses med krydderierne mellem lagene og til sidst hældes eddiken der er blandet med vandet over. De skal stå mindst i en måned i 4-8 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 41669 gange,
og udskrevet 661 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu