Saltsild 2
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Kilde : Sildesiden Indsendt : |
|
|
Sildene skal ikke renses man kan dog gnide dem rene for skæl. Salt og sukker blandes sammen og der kommes et tyndt lag i bunden af den krukke eller spand de skal saltes i. Læg herefter et lag sild skiftevis med et lag salt og på toppen kommes det sidste salt. Der skal så lægges et let pres på sildene så de bliver helt dækket af den lage der kommer efter et døgns tid. Hvis der ikke er trukket nok lage ud skal man spæde til med en passende saltlage så sildene er dækkede. De skulle være færdig saltede efter ca. 1 måned ved en temperatur mellem 0 - 9 grader.
|
|
Opskriften er vist 28989 gange,
og udskrevet 407 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne