Kold rababersuppe

Kold rababersuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SuppeRet : Suppe - Frugtsupper

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.vinrabarber i stykker på 3-4 cm
7 dl.vand
2 dl.blandet saft
 sukker efter smag
 
 jævning:
1 dl.vand
25 g.kartoffelmel (2 strøgne spsk)
 
Opskrift:
Vand, saft og ca. 1 dl sukker bringes i kog. Rabarberstykkerne tilsættes og bringes langsomt i kog. Tages så af varmen, så det kan stå og trække 1/2 -1 time for at rabarberstykkerne ikke koger helt ud. Smages til med sukker. Bringes atter til kog, tages af blusset, jævningen tilsættes (må ikke koge). Suppen skal jævnes, så den er lidt tyndere end man ønsker at servere den, da den bliver tykkere ved afkøling. Serveres kold eller lun.





karakterer:
Opskriften er vist 25613 gange,
og udskrevet 548 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu