Kold rababersuppe
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Vand, saft og ca. 1 dl sukker bringes i kog. Rabarberstykkerne tilsættes og bringes langsomt i kog. Tages så af varmen, så det kan stå og trække 1/2 -1 time for at rabarberstykkerne ikke koger helt ud. Smages til med sukker.
Bringes atter til kog, tages af blusset, jævningen tilsættes (må ikke koge). Suppen skal jævnes, så den er lidt tyndere end man ønsker at servere den, da den bliver tykkere ved afkøling.
Serveres kold eller lun.
|
|
Opskriften er vist 25606 gange,
og udskrevet 548 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne