Rababertærte med marengslåg
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kom mel og smør i en skål. Smuldr det grynet, tilsæt æggeblomme og evt. vand, hvis dejen er for tør. Saml den hurtigt. Den skal ikke æltes. Pak dejen i film og læg den i køleskabet i mindst en time.
Sæt ovnen på 200 grader C. alm. ovn. Smør tærteformen. Rul dejen ud og læg den i tærtefadet, rul kagerullen henover formens kant, så tærten bliver pænt afskåret. Fyld: Rengør rabarberne, snit dem fint og bland dem godt med sukker, og den ene slags mel. Fordel rabarbestykkerne i tærteformen og bag tærten midt i ovnen et kvarters tid. |
|
Opskriften er vist 70091 gange,
og udskrevet 2072 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Joan Overby - 2012-05-29 11:21:19 Jeg gjorde, som Per foreslog. Altså ind med tærten i 15 min. derefter marengs på. Bag i ekstra 15 min. på med et stykke folie og så ekstra 15 min. Wow. Tærten blev rost. Kan også bages med æblestykker. ol.elfving1 - 2008-05-18 12:05:31 kan denne rababertærte med marengslåg, bages dagen før den skal spises Per - 2008-04-20 09:01:06 Jeg gjorde som foreslået med at lægge marengsen over med det samme og give den 30 minutter, jeg syntes at det smagte lidt melet, somom at det ikke var varmet nok igennem, så jeg vil foreslå at man giver tærten med rabarber det kvarter som står i opskriften og så lægger marengsen på og giver den 30 minutter, efter ca 15 minutter lægges et stykke folie over så marengsen ikke bliver for mørk. margit - 2005-01-01 01:01:01 superlækkert Tina Andresen - 2005-01-01 01:01:01 Æggehvider og flormelis piskes stiv, fordeles over rababerne og bages med fra start ca 30 min. anonym - 2005-01-01 01:01:01 det lyder helt fint, men skal marengsen ikke ovenpå frugten og bages med ? og hvor længe skal kagen bages ? gh - 2005-01-01 01:01:01 hvornår skal marengs på ? anonym - 2005-01-01 01:01:01 der mangler beskrivelse af marengsen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne