Panna Cotta med rabarberkompot
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Blød husblassen op i en skål koldt vand. Imens koges vanilje, fløde og sukker sammen. Lad det simre i ca. 15 minutter ved svag varme. Tag gryden af blusset. Knug vandet af husblassen og pisk denne i flødemassen. Hæld i seks portionsskåle eller glas. Lad stivne i køleskab nogle timer.
Rabarberkompot: Skær rabarberne i små stykker, kom dem op i et ildfast fad, drys sukkeret henover og kom vanillestangen ved. Dæk fadet med sølvpapir og stil kompotten i ovnen en halv time ved 175 grader. |
|
Opskriften er vist 24012 gange,
og udskrevet 752 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Ida - 2017-02-20 15:25:21 Kogte fløden "midt imellem " - smager fuldstændig henrivende og den er den nemmeste dessert jeg har lavet anonym - 2014-08-16 11:29:15 Super opskrift!!! Skal dog kun koge i 5 minutter, et kvarter er lidt for meget.:-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne