Honningkage med hvid chokoladeparfait
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Til den hvide chokoladeparfait piskes æggeblommerne meget luftige med flormelisset. Hak chokoladen fint og smelt den over vandbad. Pisk fløden, men ikke for stiv. Rør chokoladen i æggeblommemassen, rør derefter lidt af flødeskummet i og vend resten af flødeskummet forsigtigt i. Sæt isen i fryseren 3-4 timer. Stil den i køleskabet 30 minutter før servering.
Rabarber kompot : Skær rabarberne i mindre stykker og bring dem i kog med de øvrige ingredienser. Lad det simre 30-35 minutter, til en "tæt" kompot. Blend eventuelt for at opnå en mere homogen masse. Tør honningkageskiverne i ovnen ved 140 grader. Lad dem blive kolde og læg dem derefter sammen to og to med skiver eller kugler af isen og rabarberkompot. |
|
Opskriften er vist 14664 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne