Rabarberkompot med yoghurttimbale
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Oprindelsesland : Danmark Kilde : Kræftens Bekæmpelse Indsendt : Red : |
|
|
Bland rabarberstavene med sukker i et ildfast fad, dæk det til og sæt det i ovnen 20-25 min. ved 175°. Hæld den dannede væde fra rabarberfadet i en lille gryde og bring det i kog, tilsæt kartoffelmel udrørt i lidt koldt vand og fjern straks fra varmen. Hæld den jævnede lage over rabarberne. Lad det køle helt af.
Yoghurttimbale: Afdryp yoghurten i et kaffefilter natten over. Læg husblassen i blød i koldt vand, vrid den og smelt den over vandbad. Bland lidt af den afdryppede yoghurt i og bland efterhånden det hele sammen. Pisk fløden stiv med kornene fra vanillen og vend den i yoghurten. Fordel massen i portionsskåle, eller i kaffekopper i mangel af bedre, og stil dem koldt et par timer. Vend timbalerne ud på tallerkener og anret rabarberkompotten omkring. |
|
Opskriften er vist 8807 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne