Jurgens pandekylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : christian siim lund Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Del kyllingen i 4-6 stykker.
Fjern kerner fra chillien og snit den fint, skær tre/fire "lommer" i hver kyllingestykke, gnid chillien godt ind i kødet og steg det på begge sider på en tør pande,til det er godt brunt.
Tilsæt flåede tomater og lidt vand så det næsten dækker, hæl paprika-salt og pepper ved og lad det koge på den ene side i 1/2 time vend kødet og gi det igen en 1/2 time (tilsæt evt. mere vand) skrug så ned og sæt risene over. Server kyllingen i tomat sovsen og risene ved siden af. Tips: kyllingen bliver kun bedere jo længere den får men husk at den SKAL være gennemstigt |
|
Opskriften er vist 18921 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (17 stemmer) |
|
Kommentarer christian lund - 2005-01-01 01:01:01 det er bedere end power kary..hr. jurgen hanne - 2005-01-01 01:01:01 det er dog en lækker og enkel ret meget god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne