Tomatpizza med kartofler

Tomatpizza med kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.kartofler
1 spsk.citronsaft
 
3 æg
 dl.fløde
4 spsk.hvidvin
1 tsk.salt
 lidt sukker
100 g.revet ost
1 tsk.oregano
 
600 g.store tomater
200 g.Mozzarellaost
2 spsk.olivenolie
 
Opskrift:
Kartoflerne skrælles og skylles. Rives groft, blandet med citronsaft og drypper godt i en si.

Ovnen tændes på 200 grader.

1 pizzaform eller tærtefad smøres med olie æggene piskes sammen med fløde, vin. Salt, sukker, ost og oregano.

Blandes med kartoflerne og fordeles i fadet. Pizzabunden bages i ca. 30 minutter. Dækkes evt. med alufolie de sidste 15 minutter. Tomaterne skæres i skiver. Mozzarellaosten skæres i skiver.

Når bunden har bagt i 30 minutter, fordeles tomater, ost og olie over.

Pizzaen bages færdig i endnu 20 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 9915 gange,
og udskrevet 262 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu