Tomatpizza med hvidløg

Tomatpizza med hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Bøftomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
25 g.gær
1 dl.olivenolie
1 dl.vand
1 tsk.salt
50 g.rugmel
200 g.hvedemel
 
 Fyld:
100 g.reven mozzarella ost
2 bøftomater
20 sorte oliven
2 spsk.olivenolie
4 fedhvidløg
6 friske basilikumblade eller 1 tsk. tørret basilikum
 
Opskrift:
Gæren smuldres i et fad. Rør varmt vand og olie sammen, til det er håndvarmt. Hæld blandingen over gæren og rør den ud.

Bland de to slags mel og salt og ælt det i gæropløsningen.

Bred dejen ud til en stor pizza eller 4 små pizzaer på en bageplade med bagepapir.

Tryk med fingrene en forhøjet kant hele vejen rundt om pizzaen og prik bunden med en gaffel.

Fordel den revne ost over dejen.

Skær tomaterne i tynde skiver og læg dem over osten.

Læg oliven rundt i kanten.

Pil hvidløgene og skær dem i skiver. Vend dem i olivenolie og fordel dem på toppen sammen med snittede basilikumblade.

Bag pizzaen ved 200 grader i 1/2 time.





karakterer:
Opskriften er vist 8565 gange,
og udskrevet 171 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu