Grøntsagslasange
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens grønsagerne. Skær porrer, gulerødder, pastinakker og bladselleri i skiver.
Varm olivenolien i en gryde og svits grønsagerne sammen med timian i ca. 5 min. Drys mel over og rør godt rundt. Tilsæt bouillon og mælk og kog grønsagssaucen et par minutter. Tilsæt tomatpuré, kog yderligere et par minutter og smag til med salt og peber. Læg lagvist lasagneplader og grønsagssauce i et smurt ovnfast fad. Start og slut med grønsager og drys med revet ost. Bag lasagnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 30-40 min. |
|
Opskriften er vist 36382 gange,
og udskrevet 956 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne