Grøntsagslasange

Grøntsagslasange, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Grøntsagslasange, billede 4 Grøntsagslasange, billede 1 Grøntsagslasange, billede 2 Grøntsagslasange, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 porrer
6 mellemstore gulerødder
2 pastinakker eller persillerod
3 stilkebladselleri
2 spsk.olivenolie
2 tsk.timian
5 spsk.hvedemel
8 dl.bouillon
4 dl.sødmælk
3 spsk.tomatpuré
 salt
 peber
12 lasagneplader (forkogte)
100 g.revet mozzarellaost
 
Opskrift:
Rens grønsagerne. Skær porrer, gulerødder, pastinakker og bladselleri i skiver.

Varm olivenolien i en gryde og svits grønsagerne sammen med timian i ca. 5 min. Drys mel over og rør godt rundt. Tilsæt bouillon og mælk og kog grønsagssaucen et par minutter. Tilsæt tomatpuré, kog yderligere et par minutter og smag til med salt og peber.

Læg lagvist lasagneplader og grønsagssauce i et smurt ovnfast fad. Start og slut med grønsager og drys med revet ost.

Bag lasagnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 30-40 min.





karakterer:
Opskriften er vist 36333 gange,
og udskrevet 956 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu