Portvinskrans
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Portvin Indsendt : Red : |
|
|
Margarine og gær smuldres i melet.
Sukker, salt og æg tilsættes og dejen æltes sammen.
Stilles til hævning et lunt sted ca. ¾ time.
Fyld: Rosinerne udblødes i portvinen. Mandlerne hakkes (tag lidt fra til pynt). Margarine og sukker røres sammen og tilsættes rosiner og mandler. Dejen slås ned og udrulles til et rektangel ( ca. 20x60 cm.). Fyldet smøres på, og dejen rulles sammen på langs. Formes til en krans, som efterhæver på pladen ca. 15 minutter. Pensles med æg, drysses med mandler og tesukker. Bagetid ca 20-25 minutter ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 8105 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne