Sveskekage
Hovedingrediens : Bær - Svesker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svesker og valnødder hakkes groft kom dem i en lille skål og hæld portvin over. Lad trække tildækket i ca. 1 time.
Rør blødt smør og sukker godt sammen med en håndmixer, til det bliver lyst og luftigt. Rør æggene i et ad gangen og rør godt mellem hvert æg. Bland mel og bagepulver sammen og vend det i dejen skiftevis med mælken. Lad sveskerne og valnødder dryppe af i en sigte over en skål - gem portvinen. Vend svesker, valnødder og portvin i dejen. Hæld dejen i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter). Sæt kagen midt i en kold ovn, indstil på 175 grader og bag i ca. 1 time og 15 min. Sluk ovnen og lad kagen stå ved eftervarmen i ca. 10 min. Dæk evt. overfladen af kagen med bagepapir de sidste 10 minutter af bagetiden. Server kagen kold. Tips: Kan fryses |
|
Opskriften er vist 38409 gange,
og udskrevet 556 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2017-01-19 12:20:17 Ville drysse kagen med flormelis |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne