Kringle med æbler og marcipan
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 102264 gange,
og udskrevet 3318 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Karen - 2020-12-11 17:55:45 Dejlig og nem opskrift - jeg bruger æblemos og laver kun den halve opskrift. Sys - 2020-11-29 18:26:31 Dejgen: Jeg brugte 1 dk solsikkeolie i dejgen istedet for smør, og 3 æg istedet for 2 og tilføjede 1 tskf kardemomme. Jeg tilføjede 1 stor moset banan ovenpå remoncen og brugte 6 syrlige belleboskop æbler skåret i skiver, foldede dejgen i 2 stænger lukket omhyggeligt i enderne så fyldet ikke løber ud. Dryssede ganske tyndt m alm. sukker ovenpå og mange halve mandler. De blev meget sprøde og de bedste Æblestænger jeg har lavet. Prøv selv. Dorthe - 2015-11-14 17:18:03 Mælk skiftet ud med vand, smør med margarine, ingen salt og kun 25 g. gær. 1/5 af melet med grahamsmel. Desuden tilføjes 100 g. marcipan, pisket med blødt smør, og så er det en vidunderlig god kringle med lidt bid :-P Foodlover - 2011-07-17 07:23:05 Smagte godt. Tilføjede tranebær og mandler i fyldet. Smurte æg og dryssede mandelstykker henover det gav lidt mere synes jeg. I love it... anonym - 2010-05-07 12:36:58 Lavede den med halv dej portion og den blev bare god. Min datter ville have hvid glasur på, og det fik hun. Er også god med lidt rosiner i dejen. den glade bager - 2009-06-05 23:57:24 Fantastisk opskrift, men men men der er temmelig meget af den! En portion kunne ikke være på min plade. Har aldrig set så stor en kringle!!!!!!!men dden smager godt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne