Kringle med creme

Kringle med creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

KagerRet : Kager - Kringle - Kringler

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1.5 dl.mælk
50 g.gær
150 g.margarine
450 g.hvedemel
0.5 tsk.salt
2 spsk.sukker
2 æg
 
 Fyld:
3 æg
2 spsk.sukker
1.5 spsk.maizena
3 dl.mælk
0.5 tsk.vanillesukker
 
100 g.rosiner
 
 Pensling:
 æg
 
Opskrift:
Mælken lunes og gæren udrøres heri. Margarinen smuldres i melet. De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes let sammen. Stilles til hævning et lunt sted ca. 30 min.

Creme:
Æg og sukker piskes sammen i en gryde. De øvrige ingredienser tilsættes. Alt bringes lige til kogepunktet under stadig piskning.
Cremen køles.

Dejen udrulles tyndt til en aflang plade. Cremen lægges på midten, rosinerne drysses over. Dejen trilles sammen på langs og formes til en kringle på pladen. Efterhæver ca. 15 min.

Pensles med æg.

Bagetid ca. 25 min. ved 200 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 31811 gange,
og udskrevet 1040 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-09-01 10:33:52
God og sprød kringle! Måtte dog ty til pulver creme da jeg kiksede med cremen! (vist nok min egen skyld!)