Kringle med creme
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Mælken lunes og gæren udrøres heri. Margarinen smuldres i melet.
De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes let sammen.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 30 min.
Creme: Æg og sukker piskes sammen i en gryde. De øvrige ingredienser tilsættes. Alt bringes lige til kogepunktet under stadig piskning. Cremen køles. Dejen udrulles tyndt til en aflang plade. Cremen lægges på midten, rosinerne drysses over. Dejen trilles sammen på langs og formes til en kringle på pladen. Efterhæver ca. 15 min. Pensles med æg. Bagetid ca. 25 min. ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 31811 gange,
og udskrevet 1040 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Line - 2007-09-01 10:33:52 God og sprød kringle! Måtte dog ty til pulver creme da jeg kiksede med cremen! (vist nok min egen skyld!) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne