Søndagsstang

Søndagsstang, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

KagerRet : Kager - Stang

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 dl.mælk
25 g.gær
150 g.margarine
350 g.hvedemel
0.5 tsk.salt
0.5 spsk.sukker
1 æg
 
 Fyld:
40 g.margarine
1 spsk.sukker
75 g.rosiner
15 g.hakkede valnøddekærner
1 citron reven skal heraf
 
 Pensling:
 æg
 sukker
 
Opskrift:
Mælken lunes, gæren udrøres heri. Margarinen smuldres i melet. De øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes igennem. Dejen udrulles i et rektangel (ca. 15x40 cm.) Margarinen skæres i tynde skiver og lægges midt på dejen. Sukker, rosiner, valnøddekærner og citronskal drysses over. Siderne foldes ind til midten. Stangen flyttes over på en plade og efterhæver i 1/2 time.

Pensles med æg og drysses med sukker.

Bagetid ca. 25 min. ved 200 grader.

Tips:

Dejen kan evt. udrulles på bagepapir, så den er nemmere at flytte over på pladen.

I stedet for valnødder kan bruges hasselndder.





karakterer:
Opskriften er vist 6859 gange,
og udskrevet 164 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu