Søndagsstang
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Mælken lunes, gæren udrøres heri. Margarinen smuldres i melet.
De øvrige ingredienser tilsættes.
Dejen æltes igennem.
Dejen udrulles i et rektangel (ca. 15x40 cm.)
Margarinen skæres i tynde skiver og lægges midt på dejen.
Sukker, rosiner, valnøddekærner og citronskal drysses over.
Siderne foldes ind til midten.
Stangen flyttes over på en plade og efterhæver i 1/2 time.
Pensles med æg og drysses med sukker. Bagetid ca. 25 min. ved 200 grader. Tips: Dejen kan evt. udrulles på bagepapir, så den er nemmere at flytte over på pladen. I stedet for valnødder kan bruges hasselndder. |
|
Opskriften er vist 6811 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne