Nougatstænger
Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat Indsendt : Red : |
|
|
Mælken lunes, gæren udrøres heri. Margarinen smuldres i melet.
Mælk, æg og salt tilsættes, og dejen æltes sammen.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 1/2 time.
Fyld: Nougaten røres med vand, til konsistensen er passende blød. Dejen slåes ned og deles i to. Udruller i 2 rektangler ca. 25x15 cm. Nougaten smøres på, og siderne foldes ind mod midten. Stængerne efterhæver på pladen ca. 15 min. Pensles med æg. Bagetid 15-20 min ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 13724 gange,
og udskrevet 249 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne