Karlsbadgiffel
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Fløden lunes, gæren udrøres heri. Margarinen smuldres i melet. Fløde, sukker, salt og æg tilsættes.
Dejen æltes igennem og stilles til hævning i ca. 1 time.
Fyldet røres sammen. Dejen slås ned og rulles ud i en stor trekant. Fyldet smøres på. Dejen rulles sammen fra den brede ende mod spidsen og lægges på en plade. Efterhæver ca. 20 minutter. Pensles med æg og pyntes med mandler. Bagetid 15-20 minutter ved 200 grader C. |
|
Opskriften er vist 6447 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Pippi - 2009-11-13 09:09:46 Det ville dog være synd at bruge margarine til denne opskrift. SMØR - SMØR - SMØR :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne