Rosinfletbrød
Hovedingrediens : Bær - Rosiner Indsendt : Red : |
|
|
Vand og gær røres sammen.
Margarinen smuldres i melet. De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 45 min.
Dejen deles i tre dele, som trilles til lange polser. Pølserne flettes sammen fra midten og ud til begge sider. Enderne foldes ind under brodet. Efterhæver på pladen ca. 20 min. Pensles med æg. Bagetid ca 25 min. ved 200 grader |
|
Opskriften er vist 8371 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne