Ostefingre
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt : Red : |
|
|
Margarinen smeltes, mælken tilsættes, gæren udrøres heri.
De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 45 min.
Dejen rulles ud 1 1/2 - 2 cm tyk. Skæres i stænger ca. 2x8 cm. Lægges på pladen og efterhæver ca. 20 min. Pensles med æg og drysses med salt. Bagetid ca. 10-15 min. ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 10903 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne