Brasilianske ostebrød - Pao de Queijo
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Oprindelsesland : Brasilen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kom først olie, mælk og æg i en skål. Dernæst tapiokamel, salt og revet parmesanost. Bland grundigt til dejen er lind og lidt sej.
Såt dejen på en smurt bageplade eller bagepapir som boller evt. med en ske. Bag ostebrødene ved 200 grader C. i ca. 25 minutter, eller til de er gyldne og hule, når man vender dem ud og slår lidt på dem. |
|
Opskriften er vist 48671 gange,
og udskrevet 1103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (132 stemmer) |
|
Kommentarer Liliane Morriello - 2011-10-12 19:47:00 Hmm, det er nok nærmere et forsøg på at lave Brasilianske ostebrød, Pao de Queijo, men Pao de Queijo er lavet af maniok mel, og det er ej heller parmasan men en forholdsvis blød frisk ost der skal bruges. Her kommer den rigtige opskrift: 4 tekopper Maniokmel (polvilho doce) 1 tekop milk 1 tekop vand 1 tekop olie 1 dyb tallerken revet queijo minas ralado Kan erstattes med revet mozzerella 3-4 æg 1 tsk salt Mælk, vand, olie og salt bringes i kog, og maniokmelen røres i. Når det begynder at køle ned røres æggene i et ad gangen, ligesom til Walesboller. Herefter røres den revne ost i. Herefter formes dejen i små boller ikke for store, de hæver meget, og bag i ovn ved 200 grader til de begynder at blive lysebrune og danne en skal. Det er æggene der ligesom ved walesboller får dem til at hæve. Pas på de er afhængighedsskabende. Mvh Liliane Morriello Mette - 2010-11-01 14:11:51 - Nogen der ved om de med held kan fryses ? :o) Madleine - 2008-06-22 19:23:53 uden "polvilho" som er mandioca mel, kan ostebrød aldrig får den rigtigt smag af brasilianske ostebrød....desvære... Lisbeth - 2007-06-24 09:24:24 Brøddene var et stort hit. de er meget nemme og lave, de hæver godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne