Lammeryg a la provencale
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Pil alle hvidløgsfeddene, skær dem i små splinter og stik dem ind i stegen.
Gnid den med olie og drys timian på.
Anbring lammeryggen på en ovnrist i bradepanden, hæld lidt vand i bunden. Steg den ved 160 grader i 45 min. til stegetermometret viser 75 grader (stegen pensles af og til med smeltet smør). Hæld skyen fra stegen, som evt. brunes efter ved 250 grader eller under grill de sidste 10 min. af stegetiden. Svits de rensede svampe i lidt smør på en pande. Hold dem varme. Tomaterne skæres en gang over og drysses med en blanding af de sidste 3 hvidløg. der er hakket med 1/2 bundt persille. Stil dem i ovnen de sidste 10 min. Kog skyen op med vermouth og resten af det smeltede smør og jævn den lidt. Server med Smørstegte aspageskartofler. |
|
Opskriften er vist 21568 gange,
og udskrevet 993 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer læser - 2010-03-13 20:56:22 hvad med svampene fine - 2007-01-13 18:59:07 jeg har ikke smagt men tror den er god ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne