Ostebrød med oregano
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt : |
|
|
Lun mælken og rør gæren ud heri.
Tilsæt margarine, ost, salt, oregano, grahamsmel samt det meste af melet.
Ælt dejen glat og smidig med resten af melet og sæt den til hævning tildækket på et lunt sted.
Slå dejen ned og del den i 16 lige store dele, der trilles til boller.
Læg bagepapir på en bageplade, begynd med én bolle og læg en række med 5 boller ovenover. I næste række lægges 4 boller, i den følgende 3 boller, derefter 2 og slut med 1 bolle på toppen.
Lad brødet efterhæve i en halv times tid, pensl det med æg, drys oregano på og bag brødet ved 225° i ca. 15 min., til det er gyldent.
Pynt med laurbærblade eller grene af rosmarin og server brødet lunt.
|
|
Opskriften er vist 17551 gange,
og udskrevet 333 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne