Hvedeskorper
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Mælken lunes, gæren udrøres heri.
Margarinen smuldres i melet.
Mælk, salt og sukker tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 30 minutter.
Dejen slås ned og trilles i 2 lange pølser. Pølserne skæres i 18 stykker, som stilles på plade. Efterhæver ca. 15 minutter. Bagetid 10-12 minutter ved 200 grader. De aflange boller flækkes og stilles på plade. Tørres 6 minutter ved 250 grader. Ovnen slukkes og skorperne tørrer ca. ¾ timer i ovnens eftervarme. Tips: Skorperne opbevares i kagedåse eller tætsluttende plastpose. Serveres til kaffe og te med smør, ost og marmelade. |
|
Opskriften er vist 9333 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne