Grahamsskorper

Grahamsskorper, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
50 g.gær
5 dl.mælk
100 g.smør
50 g.sukker
500 g.grahamsmel
350 g.hvedemel
 
 
Opskrift:
Mælk og smør lunes til ca 35 grader, og gæren smuldres ned i og røres ud. De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes, til den er blank og smidig og slipper let. Den stilles til hævning et lunt sted i ca 45 minutter.

Dejen slås ned og formes til ovale boller. De sættes på bagepapir på en bageplade og efterhæver i ca 30 minutter. Stilles i ovnen og bages ved 200 grader, til de er lysebrune, ca 35 minutter.

Bollerne tages ud af ovnen og afkøles noget, inden de flækkes og stilles til tørre i ovnen ved ca 125 grader, til de er gennemtørre.

Grahamsskorper opbevares i tætsluttende dåser og kan holde sig friske længe.





karakterer:
Opskriften er vist 12167 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
letr at lave smager godt også uden pålæg, lækker som snack (mellem måltid) feder ikke.