Grahamsskorper
Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel Indsendt : |
|
|
Mælk og smør lunes til ca 35 grader, og gæren smuldres ned i og røres ud. De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes, til den er blank og smidig og slipper let. Den stilles til hævning et lunt sted i ca 45 minutter.
Dejen slås ned og formes til ovale boller. De sættes på bagepapir på en bageplade og efterhæver i ca 30 minutter. Stilles i ovnen og bages ved 200 grader, til de er lysebrune, ca 35 minutter. Bollerne tages ud af ovnen og afkøles noget, inden de flækkes og stilles til tørre i ovnen ved ca 125 grader, til de er gennemtørre. Grahamsskorper opbevares i tætsluttende dåser og kan holde sig friske længe. |
|
Opskriften er vist 12167 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (13 stemmer) |
|
Kommentarer marianne - 2005-01-01 01:01:01 letr at lave smager godt også uden pålæg, lækker som snack (mellem måltid) feder ikke. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne