Sesamfrøstænger
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Sesamfrø Indsendt : |
|
|
Gæren udrøres i vandet.
Margarinen smuldres i melet. Vand, salt og mælk tilsættes, og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted ca. 20 minutter. Dejen slås ned og trilles i lange stænger som skæres i 5-6 cm. lange stykker, efterhæver på pladen ca. 10 minutter. Pensles med mælk og drysses med sesamfrø. Bagetid 12-15 minutter ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 9102 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne