Rådyrfilet med broccolipure
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Afpuds fileten og gnid den omhyggeligt med krydderierne.
Brun halvdelen af fedtstoffet i en pande og brun fileten godt. Tag fileten af panden og hold den varm. Rens og skyl champignoner, gulerødder og selleri. Pil løget og skær alt i små terninger. Brun resten af fedtstoffet i panden, læg grønsagerne i og steg dem på svag varme i ca. 10 minutter. Skyl og hak persillen. Hæld stegesky over grønsagerne og rør persille i. Drys med salt og peber, læg den brunede filet i og steg i yderlig 6 – 10 minutter. Fileten tages op og fløden røres i. Rens broccolien, skær den i stykker og kog den i letsaltet vand i ca. 15 minutter. Lad broccolien dryppe af. Mos eller kør den i en køkkenmaskine. Drys med salt og peber, rør fløde i og lad fedtstoffet smelte i mosen. Skær fileten i skrå skiver og server med broccolipureen og grønsagerne til. |
|
Opskriften er vist 39656 gange,
og udskrevet 820 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne