Saltgifler
Hovedingrediens : Mel - Sigtemel Indsendt : Red : |
|
|
Mælken lunes, gæren udrøres heri.
Salt og sigtebrodsmel tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til haevning et lunt sted ca. 1/2 time.
Dejen slåes ned og rulles ud i en stor cirkel. Dejen deles i 16 trekanter, som trilles sammen fra den brede ende mod midten. Stilles på en plade med spidsen nedad. Giflerne efterhæver på pladen ca. 15 min. Penslen med æg og drysses med salt. Bagetid ca. 15 min. ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 8046 gange,
og udskrevet 126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne