Birkeshorn
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Birkes Indsendt : |
|
|
Udrør gæren i den lunkne mælk. Kom salt og sukker i og tilsæt halvdelen af melet. Ælt smørret i og kom resten af melet i. Ælt dejen smidig. Stil den til hævninge et lunt sted, til den har fordobblet sit omfang. Del dejen i 4 portioner, som hver udrulles til en rund plade. Skær den i trekanter og rul hver trekant fra den brede side. Sæt hornene på bagepladen beklædt med bagepapair. Lad dem efterhæve 15 minutter, inden de pensles med æg og drysses med birkes. Bag hornene ved 220 grader i 10-15 minutter.
|
|
Opskriften er vist 13556 gange,
og udskrevet 376 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne