Birkeshorn med pølsefyld

Birkeshorn med pølsefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
75 g.margarine
 dl.vand
50 g.gær
1 æg
0.5 tsk.salt
1 tsk.sukker
400 g.hvedemel
 Æg til pensling
 Birkes
 
 Fyld:
4 wienerpølser
100 g.flødeost
100 g.mayonnaise
1 spsk.sennep
1 spsk.klippet purløg
1 spsk.klippet dild
½ rød peberfrugt
 
Opskrift:
Smelt margarinen og bland den med vand. Hæld det i en skål. Rør gær, æg, salt og sukker i. Ælt mel i og ælt dejen godt. Rul den ud til en cirkel og del den i 8 trekanter. Rul dem til horn og sæt dem på plade. Lad dem hæve 15 minutter. Pensl dem med sammenpisket æg og drys birkes på. Bag dem midt i ovnen ved 225 grader i ca. 15 minutter.

Læg pølserne i en gryde vand og bring dem til kogepunktet. Afkøl dem. Skær dem i skiver. Rør flødeost, mayonnaise, sennep, purløg og dild sammen. Flæk hornene så den underste del er den tykkeste. Tag lidt af brødkrummen ud. Kom fyldet i. Skær peberfrugten i tynde strimler og læg dem på. Læg tl sidst "låget" fra hornene på.





karakterer:
Opskriften er vist 22739 gange,
og udskrevet 345 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Goddam.. en gourmét hot-dog.. næh.. Gi´ mig en kradser..