Birkeshorn med pølsefyld
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : Red : |
|
|
Smelt margarinen og bland den med vand.
Hæld det i en skål.
Rør gær, æg, salt og sukker i.
Ælt mel i og ælt dejen godt.
Rul den ud til en cirkel og del den i 8 trekanter.
Rul dem til horn og sæt dem på plade.
Lad dem hæve 15 minutter.
Pensl dem med sammenpisket æg og drys birkes på.
Bag dem midt i ovnen ved 225 grader i ca. 15 minutter.
Læg pølserne i en gryde vand og bring dem til kogepunktet. Afkøl dem. Skær dem i skiver. Rør flødeost, mayonnaise, sennep, purløg og dild sammen. Flæk hornene så den underste del er den tykkeste. Tag lidt af brødkrummen ud. Kom fyldet i. Skær peberfrugten i tynde strimler og læg dem på. Læg tl sidst "låget" fra hornene på. |
|
Opskriften er vist 22698 gange,
og udskrevet 345 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (13 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Goddam.. en gourmét hot-dog.. næh.. Gi´ mig en kradser.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne