Amerikanske rugboller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
|
|
Gæren udrøres i vandet.
De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes godt sammen.
Stilles til hævning i ca. 1/2 time.
Dejen slåes ned og deles i 16-18 stykker. Trilles til boller, som efterhæver på pladen i ca. 15 min. Bagetid ca. 15-20 min. ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 52359 gange,
og udskrevet 1202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (42 stemmer) |
|
Kommentarer Maja - 2013-05-09 07:43:16 Rigtig gode boller, der især er super gode lige når de kommer ud af ovnen. Klart en opskrift jeg bruge i stedet for alm. fine boller. tina meyer - 2012-01-27 09:53:03 det er de dårligste boller jeg har smagt det er ader bader Helle - 2010-09-27 07:41:12 De kan helt klart anbefales. Jeg puttede ikke æg i men de blev gode alligevel. Dem skal jeg helt klart lave igen. Ann - 2008-12-04 12:17:30 Pas på med at tilsætte for meget kommen, det ødelægger altså bollerne som ellers er gode :-) Jones - 2008-09-19 13:23:30 rigtig god opskrift. Rigtig gode til frysning. Tina Larsen - 2008-09-17 21:40:49 Hej...det er nogle meget meget lækre boller, der også er gode og friske 2. dagen...kan varmt anbefales... Annie Nissen - 2005-01-01 01:01:01 Hejsa det er nogle meget lækre boller som vi vil lave fremover. tak for en god og sund opskrift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne