Sigtemelsboller
Hovedingrediens : Mel - Sigtemel Indsendt : Red : |
|
|
Vand og gær røres sammen.
De øvrige ingredienser tilsættes, o g dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 40 min.
Dejen slåes ned og formes til boller. Efterhæver på pladen ca. 15 min.
Bages ca. 20 min. ved 200º.
|
|
Opskriften er vist 18220 gange,
og udskrevet 267 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Bente Christensen - 2017-11-27 12:50:10 Hejsa har I ikke glemt gæren i ingredienslisten? Eller er det bare noget man ved? Mvh Bente Per - 2005-01-01 01:01:01 En 25-50 gram gær jeanette.thorup - 2005-01-01 01:01:01 Hvor meget gær skal der i opskriften? Angela - 2005-01-01 01:01:01 Hvor meget gær? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne