Sesamboller med gaio
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Sesamfrø Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Gæren udrøres i tykmælken. De øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes godt igennem. Hæver i ca 45 min. - til dobbelt størrelse. Dejen slås ned og formes til 18 boller. Efterhæver i ca 30 min. Bages ved 225° i ca 12 min.
|
|
Opskriften er vist 13656 gange,
og udskrevet 475 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Bodil - 2008-01-16 13:54:12 Kan disse boller også fryses? Og kan grahamsmel undværes og erstattes af 100gr. mere hvedemel? Jonna - 2008-01-03 08:46:01 Særdeles velegnet til diabetikere pga. det høje fiberindhold. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne