Engelske teboller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : England Indsendt : Red : |
|
|
Mælken lunes, gæren udrøres heri. Margarinen smuldres i melet.
Mælk, salt, krydderier og pomeransskal tilsættes.
Dejen æltes godt sammen.
Stilles til hævning i ca. 40 min.
Dejen slåes ned og formes til boller. Efterhæver på pladen i ca. 15 min. Bagetid ca. 20 min. ved 200 grader. Tips: Pga. den krydrede smag er bollerne bedst blot med smør og evt. appelsinmarmelade |
|
Opskriften er vist 37514 gange,
og udskrevet 546 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (13 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-11-28 12:42:52 Dejlig nem opskrift og dejen er super lækker at arbejde med. Kommer helt sikkert til at lave dem igen:-) may - 2010-01-07 00:43:07 byt pomeransskal ud med kardemomme, så bliver de totalt engelsk-mormor agtige :D fellpony - 2005-01-01 01:01:01 okay de lyder da gode kokken - 2005-01-01 01:01:01 prøv opskriften uden krydderierne og drys derefter bollerne med kanel/sukker det er lykke..... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne