Trøffelfarseret dådyrmedaljon
Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrryg Indsendt : Red : |
|
|
Skær fileten fra ryggen. Behold ribbenene på selve fileten. Brug mørbraden.
FARS: blend de 300 gram kød med salt, peber, hele æg, fløde og lidt trøffel. Skær en lomme i fileten og put farsen ind i kødet ved hjælp af en sprøjtepose. Grilles eller brunes på pande og steges færdig i varm ovn – ca. 210 grader i ca. 15 min. Sauce: Lav en opbagning af smør og mel, tilsæt mørk fond og lad det koge ind. Smag den til med porter og rosmarin. Skær rødløgene i både og svits dem på en pande og tilsæt rødvinseddike og sukker. Damp rosenkålene i vand med hakket persille og smør. Bagekartoflerne skrælles og stikkes ud med et noisette-jern. Kartoffelkuglerne brunes af på pande, sættes i ovn i små skåle, strø ost hen over inden gratineringen. Anretning: Læg rødløgene på midten af tallerkenen, placér kødet oven på, rosenkålsblandingen lægges pænt omkring kødet. Kartoflerne serveres ved siden af sammen med saucen. |
|
Opskriften er vist 9803 gange,
og udskrevet 187 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne