Luxusboller - Hvedeboller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Vand og gær røres sammen.
De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen slåes igennem med en ske, til den er blank.
Stilles til hævning i ca. 45 min.
Dejen slåes igennem i skalen. Sættes på plade med 2 skeer. Efterhæver i ca. 15 min. Bagetid ca. 15-20 min. ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 26715 gange,
og udskrevet 563 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (22 stemmer) |
|
Kommentarer M & S - 2010-03-28 14:32:54 Den er skiide go'!! ^^ jn 4uhtnb - 2008-11-15 16:42:15 De er rigtig gode:) bare lidt mere vand i dejen og pensle den med mælk. Også er de rigtige godt jeg gir den 8 point Cæcilie - 2008-09-13 12:21:22 Dav ! :) De boller smager så godt :P jeg gir den dobbelt up :D Molly - 2008-06-07 20:59:02 Ved at læse opskriften igennem vil jeg gætte på at der skal ca. 2 - 3 dl. vand i opskriften, det vil jeg selv tilsætte og så rette melet ind derefter. Opskriften lyder god. lillian - 2007-10-11 16:29:02 hvor er det synd opskriften ikke har de rette indregridiens forhold , så det er bare spilt arbejde ,og penge , så lad være med at prøve, vil jeg gerne sige til alle andre boye - 2007-07-25 16:57:25 der mangler væske, dejen kan ikke optage den mængde mel uden at der tilføjes mindst 1 del vand eller mælk. Jeg har også brugt olie i stede for margarine sabah - 2005-01-01 01:01:01 den er meget god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne