Fuldkornsflutes
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kærnemælk og gær røres sammen.
De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning i ca. 1 time.
Dejen slåes ned og deles i 3 dele, der hver udrulles til en pølse. Efterhæver på pladen i ca. 30 min. Flutene ridses og pensles med vand. Drysses evt. med fuldkornsmel. Bagetid ca. 15 min. ved 225 grader C. alm. ovn på midterste ribbe. |
|
Opskriften er vist 123510 gange,
og udskrevet 4066 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Freja - 2014-09-12 15:25:25 De smager rigtig godt og lavede dem i hjemmekunskab Ann Andersen - 2012-04-18 17:03:49 Jeg brugte græsk youghurt 2% og minimælk i stedet for kærnemælk, samt tilføjede jeg 4 kornsblanding. Brugte ca 1 tsk salt og det var rigeligt.delte i 6 portioner Bagte i 10 min i varmluft. Helle Brender - 2012-01-10 14:48:59 Saltmængden er for stor, mængden af groft mel er på en eller anden måde også for meget. Salt ændres til tsk og groft mel nedsættes til 125 g. Når man har blandet kærnemælk og gær tilsættes salt samt det grove mel. Lad det stå 10 minutter inden resten til sættes, så det kan suge lidt af væsken. Lise Heimann - 2011-03-14 16:46:05 De smager super godt. Ville dog hellere pensle med æg da de bliver mere lækre i smagen :) Asp - 2009-01-13 15:08:31 Rigtige gode flutes. Jeg kom 1½dl skummetmælk og 1½ dl A38 0,5% i, i stedet for kærnemælk. Delte dejen i 6 og bagte mindre flutes, så er de lettere at fryse ned og tage op til et enkelt måltid. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne