Surbrødsflutes 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Gæren røres med lunkent vand. Mælk og øvrige ingredienser tilsættes. Det æltes sammen til en blank dej, dækkes med et fugtigt klæde og stilles til hævning et lunt sted i ca. 1 time.
Det slåes ned og æltes igennem, deles i tre portioner, der hver trilles til flutes i en bageplades længde. Kommes på smurt plade. Ridses på langs og efter hæver i 15 - 20 min. Pensles med pisket æg, drysses med list kommen. Bages midt i ovnen ved 225 grader i 15 - 20 min. |
|
Opskriften er vist 13317 gange,
og udskrevet 271 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne