Surbrødsflutes 02

Surbrødsflutes 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 3 stk.
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Flutes

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
25 gram Gær, frisk
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 spsk. Kommen, frø 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 45 gram
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

100 gram Rugmel, groft 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
75 gram Sigtemel
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Opskrift:
Gæren røres med lunkent vand. Mælk og øvrige ingredienser tilsættes. Det æltes sammen til en blank dej, dækkes med et fugtigt klæde og stilles til hævning et lunt sted i ca. 1 time.

Det slåes ned og æltes igennem, deles i tre portioner, der hver trilles til flutes i en bageplades længde. Kommes på smurt plade. Ridses på langs og efter hæver i 15 - 20 min.

Pensles med pisket æg, drysses med list kommen.

Bages midt i ovnen ved 225 grader i 15 - 20 min.





karakterer:
Opskriften er vist 13317 gange,
og udskrevet 271 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7348 (1749 kcal)
KJ pr. stk. 2449 (583 kcal)
Vægt ialt 775 gram
Vægt pr. stk. 258 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 948 KJ (225 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 3.5 gram
Kulhydrat 43.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu