Flutes
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lunkent vand og gær røres sammen.
De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted i ca. 1 time.
Dejen slåes ned og deles i 3 dele, der hver rulles til en pølse i bagepladens længde. Efterhæver på pladen ca. 45 min. Ridses og pensles med vand Bagetid: 15-20 min. ved 225 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 476886 gange,
og udskrevet 11217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (218 stemmer) |
|
Kommentarer HanneHK - 2024-11-09 00:01:23 Hvordan hænger 3 dl. vand sammen med 500 g. mel? Jeg måtte stoppe med at hælde mel i, da jeg havde hældt 300-350 g. mel i, da dejen ikke kunne opsuge mere. Der blev to fine flute ud af det, ikke tre. Jeg er spændt på at smage på dem. Måske er de blevet tørre, og måske er de blevet for salte, for jeg havde desværre kommet salt i, inden den reducerede melmængde. Henrik R R - 2023-01-22 18:46:19 De er simpelthen de nemmeste flutes man kan lave. Det tager lidt længere tid med de 2 x hævning , men de sidder altid lige i skabet . jytte - 2022-11-14 16:51:39 super lækre Sandra - 2022-07-04 16:05:19 Kan man bruge tørgær? anonym - 2022-03-05 12:56:17 min favorit opskrift på flutes... De bliver helt vildt fantastiske... Rimmer Minne - 2021-08-23 13:18:52 Det er en meget pragtfuld opskrift. Rigtigt lækker smag. Kan godt anbefals :D Heidi E. Hansen - 2020-10-17 12:03:44 God plain opskrift på flütes. Glaserede dem med mælk, groft salt, hvidløg og rosmarin....Lækkert Maj - 2020-07-27 12:15:55 Super grundopskrift som giver gode sprøde flutes Tove madsen - 2020-05-23 15:49:32 Dejlige og nemme flutes Har nogle gange puttet hvidløgspulver i Andre gange puttet oregano i Begge dele er super gode Lone: - 2015-02-04 11:59:34 Selvfølgelig kan de fryses :) Mia mørk - 2014-12-27 13:59:17 Nogen der ved om de kan fryses ? Stine - 2013-09-11 12:45:16 Jeg lavede dejen med 700g hvedemel og 250g mørkt rugmel. Det blev rigtig godt. Derudover har jeg også sat flutes i ovnen ved 2. omgang hævning. 40 grader i 45min. De hævede helt fint :-) De skal spises i aften. :-) Barbara - 2012-08-19 18:22:14 Første gang jeg har bagt flutes men en rigtig god oplevelse. Erstattede 300 g af hvedemelet med 300 g fuldkornshvedemel, en fantastisk god skorpe og godt med bid i efter 5 min ekstra i ovnen. Camilla - 2012-07-10 11:45:50 Super gode flutes! Jeg kom 100g durummel, 50g solsikkekerner o kun 350g hvedemel i, i stedet for! - Virkelig lækkert! I stedet for at lave 3 lange flutes lavede jeg 10 små, og lod dem efterhæve i ovnen ved 40 grader som jeg havde læst som et forslag. Kan klart anbefales! :-) Bente - 2012-03-18 08:52:24 godt flutes med fylde let at lave din mor - 2012-01-14 16:44:53 SUPEEER kommer lige et feedback de står nu til hævning! anonym - 2011-09-09 13:12:01 Er det fryse egnet redhead - 2011-04-24 19:14:24 Flutes?? Det her dej er passet til franskbrød end flutes! RN - 2010-08-14 22:41:12 Super gode flutes! oz1cys - 2010-07-14 09:48:06 meget gode. Har koldhævet dejen i 1 døgn. Formet flytesne. Også som 3 flettede tynde pølser. Efterhævet ved stuetemp i ca 30 - 40 min. Bagt som foreslået, på bagepapir og rist. Men med en lille skål vand til "dampbagning". Sprød skorpe og fyldig krumme. Anbefalelseværdige. Klaus Mark - 2010-06-26 19:24:45 Gode standard flutes, jeg erstattede 200g hvedemel med duerummel. el - 2010-03-06 16:35:01 jeg synes ikke de er så gode, men sprøde, det er de. godt råd med at stille dem ind i ovnen og hæve ved 40grader. Tom Nørgaard - 2010-02-04 22:25:55 Har lige prøvet at udskifte 150 g af melet med mæsk,(den korn som er tilbage fra brygning af øl.) det er bare rigtig godt. lidt oregano idejen er også godt Sascha - 2009-12-30 12:52:38 Jeg kan ikke få dejen til at fungere.. Den hæver fint, men de bliver tunge og tørre i det, når de bages :( Grete - 2009-08-15 18:08:06 Jeg kommer hørfrø og 5-kornsblanding i - det gør de lidt sundere og grovere. über coole ursula xD - 2009-05-19 14:57:17 hva¨ sker der for jer ?! de blir heeeelt vildt tørre og ulækre ! (godt jeg ikh er franskmand !) britta - 2008-12-26 01:55:54 ulækkert at komme farvestof i til børnebørn - med mindre det er naturlig kemi - check E-nummerbogen fra NNF m.fl. grete - 2008-12-11 15:13:37 Jeg synes, at de er rigtig gode. Jeg kommer et par skefulde 5-kornsblanding samt et par skefulde hørfrø i. Anne-lise - 2008-10-02 11:48:00 Det er en virkelig god opskrift, man kan også komme noget farve stof i så det bliver nogle farver. det gør jeg tit til mine børnebørn. Venlig hilsen Anne-Lise anonym - 2008-05-30 17:45:20 simpel, men ganske gode flute - 8 "svin" herfra :) Umærket ide, at lade dejen hæve i ovnen ved 35-40 grader. anonym - 2008-05-13 20:09:51 De er okay, men ikke noget specialt. brian jensen - 2007-07-24 12:11:16 de er fantastiske, har slet ingen problemer med at de bliver sprøde ellerr noget, jeg stiller min ovn på 40grader og så ryger de ellers derind til hævning det virker Tanja - 2005-01-01 01:01:01 dejen er også rigtig til mini flutes Lilli - 2005-01-01 01:01:01 Er særdeles velegnet til pizzabunde også. Bilver ekstra god ved at tilsætte en dåse tomatpasta Thomas Jensen - 2005-01-01 01:01:01 Gode flyt er gode sammen med snegle lisbeth - 2005-01-01 01:01:01 lidt tørre, svære at få sprøde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne